Pohyb je velmi důležitý

Zhubnout se dá určitě i bez pohybu, pouze omezením stravy. No takový způsob hubnutí není zrovna nejlepší. Vždyť která z nás touží po vyhublé figuře s povislá kůží na svalech? Pohyb nám pomůže nejen k rychlejšímu shazování kil, ale také k vyrýsování našich křivek. Pohybových aktivit je tolik, že si jistě každá z nás najde to pravé přesně pro sebe. I pro maminky s dětmi existují již dnes různé pohybové kurzy, kde dokonce možná vzít s sebou i děťátko. Pokud máte malé miminko, prospějí vám i každodenní procházky

S kočárkem - chůze je jedním z nejlepších forem pohybu a navíc tak spojíte příjemné s užitečným. Pokud však nechcete nikam chodit a raději máte soukromí domova, můžete cvičit i doma. Ať už si dáte několikrát do týdne pár minut na nějakém cvičebním stroji nebo si zajistěte knížku či DVD s cvičebním programem.
pozitivní myšlení

K hubnutí vám pomůže i pozitivně naladěná mysl. Představujte si sebe takovou, jakou byste chtěli být. Představujte si, jaké oblečení budete nosit a jak se budete cítit ve štíhlém těle. Buďte stále upřena na svůj cíl a těšte se z každého úspěchu. Možná vám pomůže odměnit se za každé ztracené kilo nějakou drobností - ať už novým kouskům oblečení nebo něčím jiným. Přesto, že existuje celá paleta diet, které slibují rychlý úbytek váhy, třeba si uvědomit, že radikální diety ničí naše zdraví. Navíc je u nich vysoké riziko, že při návratu na běžný způsob stravování se nám naše kila vrátí v plné kráse (často is nějakými navíc). Proto raději zvolte rozumnou cestu hubnutí a řiďte se heslem "pomalu dál dojdeš".

Žádné komentáře:

Okomentovat